İzmit’in ilk motocross parkuru çok yakında hizmete açılacak

İzmit’in ilk motocross parkuru çok yakında hizmete açılacak

İzmit’in ilk motocross parkuru çok yakında hizmete açılacak

İzmit Belediyesi tarafından Akmeşe’de çalışmalarına başlanılan motocross parkurunın, kısa sürede çalışmalarının tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’e ilk motocross parkurunu kazandırıyor. Akmeşe’de yapımı tamamlanmak üzere olan motocross parkuru 20 motosikletin start alabileceği şekilde hazırlandı. Parkurun yapımının tamamlanmasıyla birlikte çok sayıda ulusal yarışlara ev sahipliği yapması da bekleniyor.
Akmeşe’de yer alan futbol sahasının yanında bulunan parkur bin 100 metre uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde olacak. Parkurun içinde motocross rampaları, taş havuzları, lastik geçişleri, kütük ve ağaç engelleri yer alacak. Adrenalin meraklılarının heyecanla beklediği parkurun 15 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.


Spor 3.05.2021 12:35:35 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

2

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

3

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı

4

Serik'te park halindeki kamyonda yangın çıktı

5

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

6

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

7

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

8

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

9

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

10

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı