İzmit’in ilk Süper Enduro Yarış Parkuru açılıyor

İzmit’in ilk Süper Enduro Yarış Parkuru açılıyor

İzmit’in ilk Süper Enduro Yarış Parkuru açılıyor

Kocaeli’nin ilk Süper Enduro Yarış Parkuru bugün Akmeşe’de açılıyor. Açılış programı dolu dolu ve motor sporları tutkunlarının katılımıyla gerçekleşecek.
İzmit Belediyesi İzmit’e ilk Süper Enduro Yarış Parkurunu kazandırıyor. Akmeşe Atatürk Mahallesi’nde bulunan ve yarış adrenalin meraklılarının heyecanla beklediği parkur 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde saat 15.00’da açılacak. Etkinlikler ise Akmeşe’de saat 14.00’da İzmit Belediye Bandosu ve motosikletçilerin gösterileriyle başlayacak.
Yaklaşık 8 dönüm arazi üzerine 4 metre genişliğinde 800 metre uzunluğunda, toplamda 17 engelden oluşan, uluslararası standartlarda yapılan yarış parkurunda ulusal ve uluslararası yarışmalar yapılabilecek. İzmit’in ilk ve tek Süper Enduro Yarış Parkuru olma özelliğini taşıyan tesisi sporcular ücretsiz olarak antrenmanlar için kullanılabilecek.


Spor 28.08.2022 10:52:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı