Jandarma ekipleri incir hırsızlarını suçüstü yakaladı

Jandarma ekipleri incir hırsızlarını suçüstü yakaladı

Jandarma ekipleri incir hırsızlarını suçüstü yakaladı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından incir bahçelerinde gerçekleştirilen denetimler çerçevesinde 11 incir hırsızlığı olayına suçüstü müdahale edilirken, 22 şüpheli de gözaltına alındı.

Aydın ilinde Ağustos ve Eylül aylarında incir meyvesinin hasat dönemi olması sebebiyle meydana gelmesi muhtemel incir hırsızlığı olaylarının engellenmesi amacıyla 24 saat esasına göre Jandarma Asayiş Komando Timi takviyeli olarak Asayiş Timlerince koordineli olarak denetimler gerçekleştiriliyor. Gerçekleştirilen denetimler esnasında 11 incir hırsızlığı olayına suçüstü müdahale eden jandarma ekipleri, bu olaylarda 457 kilogram incir ele geçirirken, 22 şüpheliyi de yakalayarak adli işlem başlattı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada "Bağ, bahçe ve tarladan hırsızlığın önüne geçmek, meydana gelen hırsızlık olaylarının önlenmesi maksadıyla 24 saat esasına göre önleyici tedbirler alınmaya devam edilecektir" ifadelerine yer verildi.


Yurt Dünya 11.10.2022 11:44:18 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Burdur'da panelvanla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

2

Corendon Airlines, Alanya Ultra Trail'in sponsorluğunu üstlendi

3

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

4

Burdur'da panelvanla çarpışan motosikletin sürücüsünün ağır yaralandığı kaza kamerada

5

Manavgat'ta denizden gelen mektup 11 ay sonra sahibine ulaştı

6

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapılar kaldırılıyor

7

Türkiye Hentbol Federasyonu Osmaniye'de altyapı sporcu taraması gerçekleştirdi

8

Kepez'e yeni Aile Sağlığı Merkezi yapılacak

9

Antalya'da nehirde ceset sanılan nesne ev kapısı çıktı

10

Osmaniye’de hentbol alt yapı tarama ve teknik uyum programı düzenlendi