Jandarma Genel Komutanlığı: “Yangın söndürme çalışmalarına 2 bin 630 personel, 339 araç ve 6 helikopterle ile destek veriliyor”

Jandarma Genel Komutanlığı: “Yangın söndürme çalışmalarına 2 bin 630 personel, 339 araç ve 6 helikopterle ile destek veriliyor”

Jandarma Genel Komutanlığı: “Yangın söndürme çalışmalarına 2 bin 630 personel, 339 araç ve 6 helikopterle ile destek veriliyor”

Jandarma Genel Komutanlığı, Antalya, Muğla, Isparta ve Denizli’deki yangın söndürülme çalışmalarına 2 bin 630 personel, 339 araç ve 6 helikopterle ile destek verildiğini açıkladı.

Jandarma Genel Komutanlığına bağlı birlikler, 2 bin 630 personel, 339 araç ve 6 helikopterle destek veriyor. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Jandarma Genel Komutanlığı, emniyet, asayiş ve terörle mücadele görevlerinde olduğu gibi her türlü doğal afette de, tüm imkânlarıyla milletimizin yanında ve emrindedir. Jandarma, diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli çalışarak en kısa zamanda milletimizin yaralarını sarmak için seferber olmuştur” denildi.

Açıklamanın devamında, "Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki yangın söndürme çalışmalarında Jandarma Genel Komutanlığı önemli görev üstleniyor. Jandarma, söndürme çalışmalarının yanı sıra bir çok alanda faaliyet yürütüyor. Tahliyesi gerçekleştirilen alanlarda ise vatandaşlara gıda, ilaç ve tıbbi malzeme gibi pek çok ihtiyacına karşılık veriyor, vefa ve destek faaliyetleri yürütüyor. Jandarma, yangından etkilenen hayvanların kurtarılmasında da aktif görev yapıyor. Kurtarılan hayvanların tedavi edilmesi ve beslenmesi için de Jandarma personelince hizmet veriliyor." ifadelerine yer verildi.


Yurt Dünya 4.08.2021 18:44:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı