Jandarma ’HAYDİ’ uygulamasını tanıtıp, çocuklara boyama kitabı hediye etti

Jandarma ’HAYDİ’ uygulamasını tanıtıp, çocuklara boyama kitabı hediye etti

Jandarma ’HAYDİ’ uygulamasını tanıtıp, çocuklara boyama kitabı hediye etti

Kırıkkale’de jandarma ekipleri tarafından, çevreye ve hayvanlara yönelik işlenen suçlarla daha etkin mücadele edebilmek amacıyla bir alışveriş mağazasında vatandaşlara "HAYDİ" uygulaması tanıtıldı. Çocuklara da boyama kitabı hediye edildi.
İçişleri Bakanlığı tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı teşkilatı bünyesinde 2020 yılında hayata geçirilen Hayvan Durum İzleme Uygulaması’nın (HAYDİ) vatandaşlara yönelik tanıtım çalışmaları sürüyor. Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, hayvanların korunması, hayvan sevgisi ve hayvan hakları bilincinin geliştirilmesi ile toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla, bir alışveriş merkezinde vatandaşlara "HAYDİ" uygulaması hakkında bilgi verip, broşür dağıttı.
Doğaya ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek amacıyla "HAYDİ" mobil ihbar uygulamasının, vatandaşların cep telefonlarına yüklenmesine yardımcı olundu. Jandarma ekipleri, kurulan stantta "20 Kasım Dünya Çocuk Günü" dolayısıyla da çocuklara boyama kitabı hediye ederek, hatıra fotoğrafı çekildi.


Güncel 20.11.2022 16:37:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Konyaaltı ilçesinde ramazan öncesi işletmeler denetlendi

2

Samandağ ilçesinde kıyı şeridinde temizlik yapıldı

3

Medipol Sağlık Grubu'ndan "Ramazan ve Sağlık" paneli

4

Türk un sanayisi küresel gücünü ihracatta 3 milyon tona ulaşarak büyütmeyi hedefliyor

5

Adana'da eski ÇÜ Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen mezarı başında anıldı

6

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 5 kişi yakalandı

7

Alanya'da kaçak tütün operasyonu düzenlendi

8

Adana Orman Bölge Müdürlüğü yöneticilerine etkili iletişim ve liderlik eğitimi verildi

9

Red Bull sporcusu Costa, hareket halindeki trene iniş yapıp yeniden havalandı

10

Mersin'de orman sınırlarındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı