Jandarma, kask ve emniyet kemeri denetiminde 15 bin kişiyi sorguladı

Jandarma, kask ve emniyet kemeri denetiminde 15 bin kişiyi sorguladı

Jandarma, kask ve emniyet kemeri denetiminde 15 bin kişiyi sorguladı

Antalya’da 10-17 Nisan tarihleri arasında karadan ve havadan drone destekli emniyet kemeri ve kask denetimi gerçekleştirildi. yapılan denetimlerde 15 bin şahıs ve araç sorgusu yapıldı. Emniyet kemeri ve kask kullanmayan 330 sürücüye trafik idari para cezası uygulandı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce 10-17 Nisan tarihleri arasında planlanan özel denetim çalışmalarında, Antalya merkez ve ilçelerinde Jandarma Trafik Timlerince emniyet kemeri ve kask denetimleri gerçekleştirildi.
Trafik kazalarında ölüm ve yaralanmaların en büyük sebebi olan emniyet kemeri ve kask kullanımı konularında sürücülerde trafik bilincini oluşturmak, algılanan yakalanma riskini geliştirmek amacıyla karadan ve havadan drone destekli yapılan denetimlerde 15 bin şahıs ve araç sorgusu yapıldı. Emniyet kemeri ve kask kullanmayan 330 sürücüye trafik idari para cezaları uygulandı. Denetimlerde hakkında yakalama kararı bulunan 35 şahıs ile 30 araç yakalanarak adli ve idari işlemler yapıldı.


Yurt Dünya 18.04.2022 16:31:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Garanti BBVA'dan gençlere yönelik yeni fikir yarışması

2

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

3

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

5

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

6

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

7

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

8

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

9

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

10

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı