Jandarma kayıp buzağıları drone ile buldu

Jandarma kayıp buzağıları drone ile buldu

Jandarma kayıp buzağıları drone ile buldu

Artvin’in Yusufeli ilçesinde kaybolan iki buzağı jandarma ve belediye ekipleri tarafından drone yardımıyla iki gün sonra bulundu.
Artvin’in Yusufeli ilçesi Bakırtepe köyünde meydana gelen olayda Kenan Kökaya’ya ait iki buzağı, ahırın etrafında otlarken bir anda kayboldu. Köy muhtarı Recep Temel, jandarma ekiplerine haber verdi.
Olay yerine giden jandarma ekipleri, Yusufeli Belediyesine ait drone ekibi ile arama çalışması başlattı. Yapılan arama sonrası, iki buzağı köy merkezinden yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bulunarak sahibine teslim edildi.
Oldukça susamış olan iki buzağının sahibi Gökkaya, "Kendi imkanlarımla iki gün aradım bulamadım. Daha sora ilçe jandarma ekiplerine haber verdik. Onlarda belediye ekipleriyle iletişime geçmişler drone yardımıyla buldular. Allah hepsinden razı olsun” dedi.


Yurt Dünya 8.06.2020 13:47:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

2

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

3

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

4

Tescilli turpları hasat eden çiftçilerin Savrun Çayı'ndaki zorlu yıkama mesaisi başladı

5

Yöresel ürün markalarını oluşturan gelin görümce, 60 kişiye istihdam sağladı

6

Garanti BBVA CDP'den üç temada "A" alarak sürdürülebilirlikte küresel liderler arasına girdi

7

Huawei Dubai'de yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı

8

Prof. Dr. Aziz Gül: İyi bal donar, endişe etmeyin

9

Polis, oltalama ve yatırım dolandırıcılığına karşı sanal devriyesini artırdı

10

Osmaniye’de safran yetiştiriciliğinden olumsu sonuçlar alınmaya başlandı