Jandarma personeline “Kişiler Arası İletişim ve Beden Dili” eğitimi

Jandarma personeline “Kişiler Arası İletişim ve Beden Dili” eğitimi

Jandarma personeline “Kişiler Arası İletişim ve Beden Dili” eğitimi

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli personele, Anadolu Üniversitesinde “Kişiler Arası İletişim ve Beden Dili” konusunda eğitim verildi.
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’nın emrinde görevli 96 personele 14-24 Nisan tarihlerinde, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Sevil Bayçu “Kişiler Arası İletişim ve Beden Dili” konusunda eğitim verdi.
İlerleyen zamanlarda Eskişehir İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen her türlü görev esnasında tüm personelin, kişiler arası iletişim ve beden dili konusunda daha bilinçli ve duyarlı olması ve mevzuatın kendisine tevdi ettiği her türlü görevi eksiksiz olarak yerine getirebilmesi maksadıyla ilgili kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak eğitim faaliyetlerine devam edileceği açıklandı.


Yurt Dünya 25.04.2022 18:11:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor