Jandarma suçlulara göz açtırmıyor

Jandarma suçlulara göz açtırmıyor

Jandarma suçlulara göz açtırmıyor

Manisa İl genelinde jandarma ekipleri suçlulara karşı mücadelesini aralıksız devam ettirirken Alaşehir ilçesinde kaçak kazıya suç üstü yapıldı, Salihli ilçesinde ise litrelerce kaçak alkol ele geçirildi.
Manisa’nın Alaşehir ve Salihli ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla ham kaçak kazıya hem de kaçak alkole izin verilmedi.

Kaçak kazıya suçüstü
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 15 Aralık saat 16.00 sıralarında Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışma sonucu, A.D. ve Z.Y. isimli şahıslar, kaçak kazı yaptıkları esnada kullandıkları 2 adet metal dedektör, ve 2 adet el çapası ile birlikte suçüstü yakalandı. Malzemelere el konulurken olayla ilgili tahkikata başlandığı açıklandı.

Salihli’de kaçak alkole geçit yok
Manisa’nın Salihli ilçesinde Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışma sonucu; 15 Aralık günü saat: 15.00 sıralarında S.Ö. isimli şahsın ikametgâhı ve eklentilerinde yapılan aramada 30 litre kaçak rakı, 800 litre şarap ve 1 adet damıtma düzeneği ele geçirildi. Yapılan açıklamada olayla ilgili tahkikata başlandığı bildirildi.


Yurt Dünya 16.12.2022 11:16:03 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu