Jandarma sürücüleri denetlemek için minibüste yolcu gibi davrandı

Jandarma sürücüleri denetlemek için minibüste yolcu gibi davrandı

Jandarma sürücüleri denetlemek için minibüste yolcu gibi davrandı

Bolu’da, sürücüleri denetlemek için minibüslere yolcu gibi binen jandarma ekipleri, kurallara uymadıklarını tespit ettiği 6 sürücüye para cezası kesti.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, sorumluluk alanlarında trafik düzeni ve güvenliğin sağlanması için denetim yaptı. Denetimler kapsamında, jandarma kadın personeli ilçeler arasında seyahat yapan minibüslere sivil kıyafetle yolcu olarak binerek sürücülerin trafik kurallarına, yolcuların ise koronavirüs tedbirlerine uyup uymadığını kontrol etti.
Yapılan denetimlerde emniyet kemeri takmayan ve seyir halinde cep telefonu kullanan 6 sürücüye para cezası uygulandı.
Kurallara uyanlara teşekkür etti
Yolcu gibi seyahat ettiği bir minibüsü Mudurnu yolunda durduran jandarma personeli, kendisini yolculara tanıttıktan sonra kurallara uyduğu için minibüs şoförüne teşekkür etti. Yolculara da uyarılarda bulunan jandarma, “Otobüs kazalarında ölüm ve yaralanmalar en çok emniyet kemeri takmamaktan kaynaklanıyor. Seyahatlerimizde kurallara uyalım” dedi.


Yurt Dünya 19.10.2021 18:37:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı