Jandarmadan refüjlerde çalışan belediye personeline trafik eğitimi

Jandarmadan refüjlerde çalışan belediye personeline trafik eğitimi

Jandarmadan refüjlerde çalışan belediye personeline trafik eğitimi

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesinin refüj ve yollarda çalışan Kent Estetiği, Fen İşleri, Zabıta ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi personeline yönelik, trafik ve yol güvenliği konularında eğitim verildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırtık Şantiyesi’nde gerçekleşen eğitime Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Jandarma Kıdemli Başçavuş Ünal Erdemir, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Özgür Yağbasan ve Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü görevli personeli katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi uhdesinde görev tanımı kapsamında karayolları üzerinde çalışan Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personellerine yönelik olarak verilen eğitimde, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında karayollarında can ve mal güvenliği yönünden trafik düzenini sağlamak ve trafik güvenliğini ilgilendiren tüm konularda alınacak tedbirler anlatıldı. Jandarma Kıdemli Başçavuş Ünal Erdemir, hazırladığı slayt gösterisi ile karayolları üzerinde çalışma esnasında alınacak önlemleri detaylı bir şekilde personellere aktardı ve tedbirlere uyulmasının olası kazalar karşısında hayat kurtarma açısından oldukça önemli olduğuna değindi. Şantiye binası içerisinde gerçekleşen teorik eğitimin ardından Manisa Turgutlu Caddesi üzerinde hazırlanan çalışma koridorunda kriterlere uygun olarak çalışmanın ne şekilde yapılması gerektiği uygulamalı bir şekilde gösterildi.
Vefat eden işçiler için lokma döküldü
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, 2016 ve 2018 yıllarında çalışma alanlarında gerçekleşen kazalar nedeniyle kaybettiği personelleri adına lokma hayrı da döktürdü. İşçilerin ruhuna okunan dualar ve lokma hayrının ardından konuşan Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, "Sabah saatlerinden itibaren Jandarma Trafik Şube Müdürlüğümüzün destekleri ile güzel ve verimli bir eğitim düzenledik. Sizler, için oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Bunun akabinde geçtiğimiz yıllarda görevleri başında hayatlarını kaybeden arkadaşlarımızı anmak için bir lokma hayrı düzenledik. Ruhlarına ithafen dualar okuduk. Allah kabul etsin. İnşallah, kazadan beladan uzak bir şekilde çalışmalarımıza devam ederiz. Tüm değerli çalışma arkadaşlarıma iyi çalışmalar diliyorum" diye konuştu.


Güncel 26.09.2020 14:46:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi