Jandarmadan "torbacı" operasyonu

Jandarmadan

Jandarmadan "torbacı" operasyonu

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından torbacılara yönelik Fatih ve Esenyurt ilçelerinde belirlenen adreslere yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda ise 26 kilogram skunk, 9 kilogram kokain, 3 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda tabanca fişeği ele geçirildi.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde; B.M. isimli şahsın yasadışı yollarla temin ettiği uyuşturucu maddeyi, İstanbul ili genelinde piyasaya sürme hazırlığında olduğu bilgisini aldı.

İki farklı adreste uyuşturucu pazarlıyordu
Jandarma ekipleri yaptıkları teknik ve fiziki takip ile B.M. isimli şüpheli şahsın Esenyurt ve Fatih ilçelerinde iki farklı adresi kullandığını tespit etti. Belirlenen adresler üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran jandarma ekipleri, operasyon için düğmeye bastı. Belirlenen adreslere baskın yapan jandarma ekipleri B.M.’nin Esenyurt ve Fatih ilçelerinde kullandığı adreslerde yaptıkları aramalarda yatak altlarına, mutfak dolaplarına, kolilere ve çantalara gizlenmiş olarak 26 kilogram skunk, 9 kilogram kokain, 3 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda tabanca fişeği ele geçirdi.

Uyuşturucu satıcısı tutuklanarak cezaevine gönderildi
Jandarma ekiplerince sorgusu tamamlanan B.M. hakkında “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçundan düzenlenen dosya ile çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahsın ifadesi sonucunda olayla bağlantısı olduğu öğrenilen diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğü öğrenildi.


Yurt Dünya 9.05.2021 11:59:30 0
Anahtar Kelimeler: jandarmadan "torbacı" operasyonu

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

2

Gülnar'da anaokulu öğrencileri fidan dikti

3

Türkiye'nin Gazze için hazırladığı 8'inci yardım gemisi Mersin'den uğurlandı

4

Antalya'da köpeklerden kaçarken kamyonun çarptığı Mahra, ölümünün 2. yılında anıldı

5

Kaymakam Solmaz'dan öğrencilere bayram hediyesi

6

Çanakkale gazisi dedesinin anılarını yazdığı romanların gelirini Mehmetçik Vakfına bağışladı

7

Türkiye sağlık turizminin parlayan yıldızı oldu

8

Antalyaspor Başkanı Boztepe, gazetecilerle iftarda buluştu

9

Mersin'de silah kaçakçılığı operasyonunda 4 zanlı yakalandı

10

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan adayı Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı