Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları: 16 gözaltı

Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları: 16 gözaltı

Osmaniye’de jandarma ekiplerince uyuşturucu ve kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında düzenlediği operasyonlarda 16 şüpheli gözaltına alındı

Osmaniye’de jandarma ekiplerince uyuşturucu ve kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında düzenlediği operasyonlarda 16 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise kaçak tütün ürünleri ve uyuşturucu madde ele geçirildi. 
İl Jandarma Komutanlığıekipleri tarafından,1-5 Şubat tarihleri arasında, uyuşturucu ve kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında çalışma yapıldı. Jandarma sorumluluk bölgesinde belirlenen adreslere baskın düzenleyen ekipler 16 kişiyi gözaltına aldı. Hassas burunlu tütün ve narkotik köpek ile ikametlerde ve araçlarda yapılan aramalarda ise 1068 kilogram kıyılmış tütün, 440 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara, 29 uyuşturucu ve uyarıcı hap, 23 gram bonzai maddesi,14 gramkubar esrar maddesi, 5 gram metamfetamin maddesi ve 4gram eroin maddesi ele geçirildi.
Şüpheliler hakkında, uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak, satın almak ve kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet etmek suçlarından adli işlem başlatıldı. 

 



Osmaniye 6.02.2024 17:25:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü