Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları: 25 gözaltı

Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları: 25 gözaltı

Osmaniye’de jandarma ekiplerince uyuşturucu ve kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında düzenlediği operasyonlarda 25 şüpheli gözaltına alındı.

Osmaniye’de jandarma ekiplerince uyuşturucu ve kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında düzenlediği operasyonlarda 25 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise kaçak tütün ürünleri ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, son bir hafta içerisinde, uyuşturucu ve kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında çalışma yapıldı. Belirlenen adreslere düzenlenen baskınlarda 25 şüpheli gözaltına alındı. Hassas burunlu tütün ve narkotik köpeklerle, ikametlerde ve araçlarda yapılan aramalarda ise 969 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara, 300kilogram kıyılmış tütün, 82 gram kubar esrar maddesi, 56 uyuşturucu ve uyarıcı hap, 45 gram skunk maddesi, 17 gram eroin maddesi, 10 gram metamfetamin maddesi ve 5 gram bonzai maddesiele geçirildi. 
Gözaltına alınan 25 şüpheli hakkında, uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak, kabul etmek, satın almak ve kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet etmeksuçlarıkapsamında adli işlem başlatıldı. 

 



Osmaniye 16.02.2024 18:56:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da lastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

2

Silifke ilçesinde öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu

3

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ev temizliği ve kuaför hizmetleri sürüyor

4

Antalya'da dalgıçlar su altında kitap okudu

5

Kahramanmaraş'ta 10 ilden AFAD ekiplerinin katılımıyla çığ tatbikatı yapıldı

6

MEÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çobaner AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

DS Automobiles ve Taylor Barnard işbirliğinden özel konsept otomobil

8

Kahramanmaraş'ta bir aile, kar nedeniyle yollar kapanınca misafirliğe iş makinesiyle gitti

9

Hatay'da yeniden inşa edilen Gazze Şehitleri Camisi ibadete açıldı

10

Mersin Teknokent'te kurulan turizm şirketinin yetkilileri sektör temsilcileriyle buluştu