Jean Ghafourian Bombası... İşte yeni adresi!

Jean Ghafourian Bombası... İşte yeni adresi!

Jean Ghafourian Bombası... İşte yeni adresi!

Süper Lig'de, Fenerbahçe ve Galatasaray forma giydirmek için uğraştığı Alman Jean Ghafourian'de son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Yıldız oyuncunun yeni adresi netleşiyor!

Almanya’da Siegburg forması giyen 23 yaşında ve 1.90’lık stoper Jean Ghafourian, Türkiye yolunda. Genç futbolcu, TFF 1. Lig’deki ekiplerle temas halinde.

Leverkusen altyapısında futbola başlayan ve ardından önce Paderborn sonra da Köln formaları giyen 1.90 boyundaki genç stoper Jean Ghafourian, devre arasında Türkiye’nin yolunu tutmaya hazırlanıyor. TFF 1. Lig’den birden fazla ekibin radarına giren 23 yaşındaki savunmacı, gelen tekliflere sıcak bakıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe savunmaya alternatif arayan süper lig ekiplerinin en büyük rakipleri, bu sene süper ligi hedefleyen Giresunspor, Samsunspor ve Altay’ında devrede olduğu öğrenildi.

Stoper bölgesinde forma giyen ve her iki ayağını da kullanabilen Ghafourian, ön libero olarakta oynayabiliyor. Tunus asıllı Alman futbolcu, güçlü fiziğiyle dikkat çekerken, kafa toplarındaki hâkimiyeti de ön plana çıkıyor.

Şu an Amerika’da Florida’da futbola devam eden genç savunmacıyı bu sezon sonu birçok takım kadrosuna katmak için uğraşacak

Haber:Hasret Dilek Delier



Spor 31.03.2021 21:56:00 0
Anahtar Kelimeler: Ghafourian Bombası... adresi!

İlginizi Çekebilir

1

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

2

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

3

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

4

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

5

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

6

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

7

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

8

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

9

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

10

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)