Jean Ghafourian Bombası... İşte yeni adresi!

Jean Ghafourian Bombası... İşte yeni adresi!

Jean Ghafourian Bombası... İşte yeni adresi!

Süper Lig'de, Fenerbahçe ve Galatasaray forma giydirmek için uğraştığı Alman Jean Ghafourian'de son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Yıldız oyuncunun yeni adresi netleşiyor!

Almanya’da Siegburg forması giyen 23 yaşında ve 1.90’lık stoper Jean Ghafourian, Türkiye yolunda. Genç futbolcu, TFF 1. Lig’deki ekiplerle temas halinde.

Leverkusen altyapısında futbola başlayan ve ardından önce Paderborn sonra da Köln formaları giyen 1.90 boyundaki genç stoper Jean Ghafourian, devre arasında Türkiye’nin yolunu tutmaya hazırlanıyor. TFF 1. Lig’den birden fazla ekibin radarına giren 23 yaşındaki savunmacı, gelen tekliflere sıcak bakıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe savunmaya alternatif arayan süper lig ekiplerinin en büyük rakipleri, bu sene süper ligi hedefleyen Giresunspor, Samsunspor ve Altay’ında devrede olduğu öğrenildi.

Stoper bölgesinde forma giyen ve her iki ayağını da kullanabilen Ghafourian, ön libero olarakta oynayabiliyor. Tunus asıllı Alman futbolcu, güçlü fiziğiyle dikkat çekerken, kafa toplarındaki hâkimiyeti de ön plana çıkıyor.

Şu an Amerika’da Florida’da futbola devam eden genç savunmacıyı bu sezon sonu birçok takım kadrosuna katmak için uğraşacak

Haber:Hasret Dilek Delier



Spor 31.03.2021 21:56:00 0
Anahtar Kelimeler: Ghafourian Bombası... adresi!

İlginizi Çekebilir

1

Depremzede mozaik sanatçısından eserlerine "3 boyutlu" dokunuş

2

Multinet Up şirketlere yılbaşı için esnek hediye çözümleri sunuyor

3

Kumluca'da "Şarkılardan anılara yolculuk" konseri düzenlendi

4

Adana'da 22 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

5

Hasanbeyli’de lahana hasadı yapıldı

6

Osmaniye’de çiftçilere sertifikalı nohut tohumu dağıtıldı

7

Manavgat Devlet Hastanesi'nde İnsan Hakları Günü etkinliği yapıldı

8

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

9

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

10

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi