Judoda Türkiye Şampiyonu oldu

Judoda Türkiye Şampiyonu oldu

Judoda Türkiye Şampiyonu oldu

Yozgat’ta gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası’na Sivas’ı temsilen katılan Eymen Çapraz kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.
Okul Sporları Daire Başkanlığı ve Judo Federasyonu tarafından organize edilen “Yıldızlar Türkiye Şampiyonası” Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile birlikte 57 ilden 398 sporcunun katıldığı turnuvada, sporcular müsabakalarda başarılı olabilmek için kıyasıya mücadele etti.
Şampiyonaya Sivas’ı temsilen antrenör Hakan Cebeci nezaretinde katılan sporcu Eymen Çapraz, Selçuk Ortaokulu adına yarışarak 38 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı. Antrenör Cebeci, kente altın madalya ile döndükleri için çok mutlu olduklarını belirtti.


Spor 24.03.2022 14:26:58 0
Anahtar Kelimeler: judoda türkiye şampiyonu oldu

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı