K.Maraşlı`lar Derneği`nde Faaliyetler Bitmiyor

K.Maraşlı`lar Derneği`nde Faaliyetler Bitmiyor

Osmaniye`nin en aktif dernekleri arasında yer alan Osmaniye Kahramanmaraşlı`lar Derneği hemen her gün bir faaliyet yapıyor.

Çiğ köfte ve tarhana, partisinin ardından dünde kurufasulye - pilav partisi düzenleyen  Osmaniye Kahramanmaraşlı`lar Derneği üyelerinin dışında büyükte kitleleri binasına toplamayı başarıyor.

Osmaniye Kahramanmaraşlı`lar Derneği Başkanı Cengiz Biber ve yönetim kurulu üyeleri  Mehmet Akçul,Nami Çetingök, Adem Küpeli, Mahmut Bayrakçı, Lütfü Kurt, Enver Kaba,  Mustafa Kurt,Mehmet Kızıldağ ve Mehmet Sadi Binboğa gelen konukları kapıda karşıladı.

Kurufasulye - pilav partisine, Osmaniye İl Tarım ve Gıda Müdürü İbrahim Sağlam, Ak Parti Teşkilat Başkanı Metin Sevmez,  İşadamı Dursun Taşçı, İrfan Erdem,Doktor Serden Çığşar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Osmaniye Kahramanmaraşlı`lar Derneği Başkanı Cengiz Biber gazetemize yapığı açıklamada, dernek olarak elimizden geldiği oranda bu tür faaliyetleri yapacaklarını ifade ederek,"Osmaniye`de  bulunan hemşehrilerimizi bir araya getirerek karıştırıp kaynaştırmak için bu tip faaliyetleri aralıksız olarak yapacağız. Bugün ki, etkinliğimize katılan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum"dedi.  



Güncel 25.10.2016 04:50:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

2

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

3

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

4

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

5

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

6

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

7

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

8

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

9

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı

10

Sırıkla atlamada Türkiye rekoru kıran 13 yaşındaki Emine Elif çalışmalarının karşılığını aldı: