Kabakcı, ’Kar Fırtınaları’ ile buluştu

Kabakcı, ’Kar Fırtınaları’ ile buluştu

Kabakcı, ’Kar Fırtınaları’ ile buluştu

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, il müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ’Kar Fırtınaları’ projesinin minik sporcuları ile bir araya gelerek antrenman öncesi sohbet etti.
Kış Sporlarının Merkezi olan Kayseri’de geleceğin şampiyon kayakçılarını yetiştirmek amacı ile Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ’Kar Fırtınaları’ projesi kapsamında sporcular Erciyes’te çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında Kayseri’deki yetenekli sporcular taranıp kayak branşına yönlendiriliyor. Burada uzman antrenörler nezaretinde çalışmalarını sürdüren yetenekli sporcular Sporcu Eğitim Merkezi alt yapılarına kazandırılıyor.
Erciyes Kamp ve Kayak Eğitim Merkezi’de Sporcular ile bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, antrenman öncesi sporculara çalışmalarında başarılar diledi.


Spor 27.01.2022 16:08:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

2

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

3

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu

4

Antalya'da yapılacak "COP31"in turizmi çeşitlendirip sezonu uzatması bekleniyor

5

Antalya'da kanala düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

6

Lexus LBX "En İyi Kabine Sahip Küçük SUV" seçildi

7

Hatay Valisi Masatlı, Antakya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi

8

Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

9

Isparta'da öğretmenin geliştirdiği patentli uygulama okullarda tasarruf sağlıyor

10

Karaciğer hastası, Adana'da ablasından yapılan nakille hayata tutundu