Kabataş Lisesi’nde geleneksel pilav günü etkinliği

Kabataş Lisesi’nde geleneksel pilav günü etkinliği

Kabataş Lisesi’nde geleneksel pilav günü etkinliği

Kabataş Erkek Lisesi’nde Pilav Şöleni gerçekleşti. Etkinlikte konuşan, Kabataş Erkek Liseliler Derneği Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, “Kabataş pilavı bizim bayramımızdır. Ülkemizde her sosyal, ekonomik durumdan insan gelir” dedi.
Kabataş Erkek Lisesi ve Kabataş Erkek Liseliler Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Pilav Şöleni düzenlendi. Okulun bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, Kabataş Erkek Liseliler Derneği Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, Kabataş Erkek Lisesi Okul Müdürü Dr. Muharrem Bayraktar ve çok sayıda öğrenci katıldı. Tekne ile okula gelen öğrenciler okula slogan atarak girdi. Etkinlikte eskiden mezun olan bazı öğrencilere ise plaket verildi.

“Kabataş pilavı bizim bayramımızdır”
Etkinlikte konuşan Kabataş Erkek Liseliler Derneği Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, “Kabataş pilavı bizim bayramımızdır. Ülkemizde her sosyal ekonomik durumdan insan gelir. Kabataşlık düzleminde kucaklaştılar. 2 senedir bu pilavı yapamıyorduk. Bu 2 senedir pilavı yapamadığımız süreçteki en önemli şey pandemiydi. Pandemi bütün dünyayı sarstığı gibi ülkemize büyük zararlar verdi. Çok sevdiğimiz insanları kaybettik. Türkiye’nin bu kutsal savaşında en büyük mücadeleyi tıp emekçileri vermiştir” dedi.
Kabataş Erkek Lisesi Okul Müdürü Dr. Muharrem Bayraktar ise, “Pilav günü okul yıllarında içimizde kalan ateşi sönmemiş anıların bir devamı yeni bir heyecana dönüşmesidir. Yeni hayat kazandıklarımızı istediğimiz dünyalara geri verme halidir. Birbirimize sırtımızı dayanabileceğimiz bir dünyadır. Tanışmak, sohbet etmek, tartışmak ve eğlenmek için bir vesiledir” şeklinde konuştu.


Güncel 12.06.2022 15:08:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakalandı

2

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma

3

Osmaniye’de kadın kooperatiflerine teknik gezi

4

Osmaniye'deki kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

5

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı

6

Osmaniye'de trafik kazasında ölen karı kocanın cenazeleri toprağa verildi

7

Vodafone FLEX'ten 5G odaklı yeni yıl fırsatları

8

Okulun atıl bahçesini açık hava sınıfına dönüştürüp çocuklara doğayı sevdirdi

9

Elmalı'da devlet hastanesine tıbbi cihaz desteği

10

LOreal Türkiye'nin Bilim Kadınları İçin programında ödüller sahiplerini buldu