Kablo hırsızları için Seydikemer Jandarma ve JASAT günlerce iz sürdü

Kablo hırsızları için Seydikemer Jandarma ve JASAT günlerce iz sürdü

Kablo hırsızları için Seydikemer Jandarma ve JASAT günlerce iz sürdü

Muğla’nın Seydikemer ve Fethiye ilçelerinde telefon direklerinden kablo hırsızlığı yapan 1 kişi jandarma tarafından yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, iki ilçedeki bazı mahallelerde iletişimde aksamalar yaşanması üzerine inceleme başlatıldı. Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ve Fethiyenin Dedektifleri olarak bilinen Fethiye Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Timlerinin harekete geçti.
Ekiplerin yaptıkları çalışmada ilk tespitte aksamaların direklerdeki kabloların kesilerek çalınmasından kaynaklandığı belirlendi.
Seydikemer Jandarması ve Fethiye JASAT ekipleri olay yerlerinde ve çevresinde yaptıkları titiz çalışmalar sonucu kabloları kesip Fethiye’de hurdacıya satarken G.U’yu suçüstü yakaladı. Ekipler tarafından gözaltına alınan G.U’nun evinde yapılan aramada kabloları yaktığı teneke, tahra, testere ,inşaat eldiveni, yakılmamış kablo ve malzemeler ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler G.U çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 3.02.2021 20:01:53 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi