Kader Naime Yıldız Kütüphanesi Türkali’de açıldı

Kader Naime Yıldız Kütüphanesi Türkali’de açıldı

Kader Naime Yıldız Kütüphanesi Türkali’de açıldı

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyü’nde geçtiğimiz Mayıs ayında kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren ve Türkali İlkokulu mezunu olan Kader Naime Yıldız anısına kütüphane, drama ve eleştirel düşünme atölyesi açıldı.
Türkali İlkokulu mezunu olan Kader Naime Yıldız’ın anısını yaşatmak adına kardeşi Bahar Yıldız tarafından Türkali Okuluna "Kader Naime Yıldız Kütüphanesi Drama ve Eleştirel Düşünme Atölyesi" yaptırıldı. Köy okulu olan Türkali İlkokulu ve öğrencileri adına ortam büyük bir kazanım oldu. Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bahar Yıldız’a ve ailesine kardeşinin ismini okulda yaşatmak adına okula kazandırdıkları eser için teşekkür edildi.
Kütüphanenin açılış törenine Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız, Jandarma Komutanı İsmail Coşkun, Türkali Köyü Muhtarı Mehmet Durkut, Göbü Köyü Muhtarı Burhan Oral, Şirinköy Muhtarı Ergin Kardaş, vefat eden Kader Naime Yıldız’ın annesi Sevim Arslan ve ablası Sevil Şan katıldı.


Güncel 27.10.2021 20:40:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kozmetik ürün çaldığı ileri sürülen 2 şüpheli tutuklandı

2

Kahramanmaraş'ta minibüsün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı

3

Castrol Ford Team Türkiye İsveç Rallisi'ni tamamladı

4

Antalya'da bir aile sağlığı merkezi ve 112 istasyonu açıldı, bir merkezin temeli atıldı

5

Kazak Sinema Günleri Antalya'da başladı

6

Alanya'da bir kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili 3 zanlı tutuklandı

7

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır, Burdur'da gençlerle buluştu

8

Kahramanmaraş'ta etkili olan yağışların ardından binlerce dönüm tarım arazisi su altında kaldı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

10

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı