Kadıköy’de güvenlik, tadilattaki hastaneye izinsiz giren kişiyi vurdu

Kadıköy’de güvenlik, tadilattaki hastaneye izinsiz giren kişiyi vurdu

Kadıköy’de güvenlik, tadilattaki hastaneye izinsiz giren kişiyi vurdu

Kadıköy’de tadilatta olan bir özel hastane binasına uyuşturucu madde kullanmak için girdiği iddia edilen iki kişiden biri hastanenin güvenlik görevlisi tarafından tabanca ile vuruldu. Diğer şahıs ise darp edilerek yaralandı.


Olay, Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, M.T. K. ve R.N.Y. isimli iki kişi, Hasanpaşa Mahallesi’nde bulunan bir özel hastanenin tadilatta olan binasına uyuşturucu kullanmak için izinsiz girdi. Tadilattaki hastanede bulunan güvenlik görevlisi M.B., binaya giren kişileri fark edince hırsız olduklarını sandı. Görevli, M.T. K. adlı kişiyi tabancayla vurarak, R.N.Y. adlı kişiyi ise darp ederek yaraladı.

İki kişi ambulans ile hastaneye kaldırıldı
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacağından vurulan M.T.K., ve darp edilen R.N.Y., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yaptı. Olayla ilgili çalışma başlatıldı.



19.04.2023 15:39:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Enfeksiyon hastalıklarında erken teşhis önemli

2

Osmaniye’de kaçak alkol operasyonu, 1 tutuklu

3

Osmaniye Huzurevi sakinlerine kuaför desteği

4

Huzurevi sakinlerine türkülü eğlence programı düzenlendi

5

Kanserli eşek, yeniden sağlığına kavuştu

6

CHP’den Müteahhitler Birliği’ne Ziyaret

7

İnternet gazetecileri Afyonkarahisar’da buluştu

8

Osmaniye Adalet Sarayı projesinin 2025 yılı yatırım programına alındı

9

Osmaniye’de minik öğrenciler jandarmanın misafiri oldu

10

Osmaniye’de okul sporları yıldızlar basketbol il birinciliği sona erdi