Kadıköy’de, trafiğin ortasındaki araç alev topuna döndü

Kadıköy’de, trafiğin ortasındaki araç alev topuna döndü

Kadıköy’de, trafiğin ortasındaki araç alev topuna döndü

Kadıköy’de bir araç trafiğin ortasında alev alev yandı. Sahibinin gözleri önünde küle dönen aracın yandığı o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, Kadıköy Göztepe Köprüsü Ankara istikametinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir araç sürücüsü, yolda seyir halinde olduğu esnada Fiat Tempra marka aracının motor kısmından yükselen alevleri görünce aracı otoyolun ortasında bıraktı. Kısa süre içerisinde büyüyen alevler aracı sardı.
İhbar üzerine adrese gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan araca müdahale ederek kısa sürede yangını söndürdü. Olay sonrası araç küle döndü.
Öte yandın aracın trafiğin ortasında alev alev yandığı o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Çaresizce aracının yanışını izledi
Yaşanan olayı gören çevre esnafından Yakup Köse, “Biz dükkanımızın içerisinde duruyorduk. Bir anda trafiğin içinde bir araçtan patlama sesleri geldi ve yanmaya başladı. Sürücü hemen kendini dışarı attı. Yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştı, işe yaramadı. Sonra çaresiz kaldı, en son ceketiyle müdahale etmeye çalıştı. O da bir işe yaramadı. Sürücü en son kenara geçip aracının yanışını seyretti. Geçmiş olsun” diye konuştu.


Yurt Dünya 10.07.2021 20:56:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de Başsavcı Arısoy ve Vali Yılmaz, HSK Heyetini Ağırladı

2

Burdur'da kaçak avcılık yapan 4 kişiye 40 bin lira ceza

3

Babacan Meridian projesi Gayrettepe'de yükseliyor

4

Sürat Kargo, kasım kampanyalarında günlük 900 bin gönderi teslim etti

5

Osmaniye’de beton mikseri uçuruma devrildi, sürücü yaralandı

6

Osmaniye'de 2 kişin öldüğü 7 kişinin yaralandığı kaza kamerada

7

Hasanbeyli’de rezerv yapı alanında 70 işyeri, 68 konut ve 600 kişilik cami yükseliyor

8

Osmaniye’de ilk kez V-NOTES lateral süspansiyon ameliyatı yapıldı

9

Kahramanmaraş'ta 17 öğrenci "kaynağı belirsiz kokudan" etkilendi

10

Samandağ'da yaya yolu ve okul önlerine kasis yerleştirildi