Kadın çiftçiler kadın vekilden süt sağım makinesi istedi

Kadın çiftçiler kadın vekilden süt sağım makinesi istedi

Kadın çiftçiler kadın vekilden süt sağım makinesi istedi

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Oltu’nun Dümbüllü Deresi’ndenki grup köylerini ziyaret ederek köy sakinlerinin dert ve sıkıntılarını dinledi, kadın çiftçiler kendisinden süt sağma makinesi istedi.
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban ve beraberindekiler, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Efdal Gülcü, Belediye Başkan Yardımcısı Baki Parlak, belediye personeli ve kadın kolları ile Oltu’nun Dümbüllü Deresi’nde bulunan grup köylerden Obayayla, Çayüstü, Nügürcük ve Çatak köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.
Köylülerin genel sıkıntılarına kulak veren AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, pandemiden dolayı sık sık gelemediklerini belirterek bütün sorunların en kısa zamanda çözeceğini söyledi. Köyde yaşayan kadınlarla sohbet eden AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, kadınların isteği olan süt sağma makinası sözünü verdi.
Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden köylüler, meralara hayvanlar için su kurunu talebinde bulundu.


Güncel 10.11.2021 11:09:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da market sahibi ile müşterinin silahlı kavgasında 1 kişi öldü

2

Antalya'da 160 litre kaçak alkol ele geçirildi

3

Jandarmadan Manavgat’ta bayram denetimi

4

Isparta'da tarihi Ulu Cami, yeniden ibadete açıldı

5

Özbekistan'dan Hataylı afetzedelere yöresel lezzet ikramı

6

Alanya'da sağanak sonrası denizin rengi değişti

7

Hatay'da dereye düşen otomobilin sürücüsü yaralandı

8

Hassa'da tarlaya devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

9

Alanya'ya yılın ilk kruvaziyeri geldi

10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Antalya teşkilatıyla telefonda bayramlaştı