Kadın kıyafeti giyip hırsızlık yapan şahıs suçüstü yakalandı

Kadın kıyafeti giyip hırsızlık yapan şahıs suçüstü yakalandı

Kadın kıyafeti giyip hırsızlık yapan şahıs suçüstü yakalandı

İzmir’in Ödemiş ilçesinde tanınmamak için kadın kıyafeti giyip, hırsızlık yapmak için bir eve giren şüpheli, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Yapılan incelemede hırsızlıktan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheli, gözaltına alındı.
Olay 5 Ağustos akşam saat 22.15 sıralarında ilçede bulunan bir evde meydana geldi. Elinde çuval, üzerinde de kadın elbisesi olan bir şüphelinin evde hırsızlık yaptığı ihbarı üzerine Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Adrese giden polis ekipleri şüpheliyi suçüstü yakalarken, yapılan incelemede hırsızın B.İ. adlı erkek olduğu ve tanınmamak için kadın kıyafeti giydiği belirlendi.

Evde ne varsa gözüne kestirmiş
Kadın kıyafeti giyerek evi soymaya kalkışan hırsızın elindeki çuvalda ise kablo, bakır tepsi ve sini, bakır çaydanlık, baharat öğütücüleri, tava ve tepsi olduğu belirlendi. Hırsızın, kapı kilidini kırarak eve girdiği ve evde ne varsa gözüne kestirdiği anlaşıldı.

Şüphelinin 20’ye yakın suç kaydı var
Öte yandan, polis ekipleri tarafından kimlik incelemesi yapılan B.İ.’nin hırsızlıktan 20’ye yakın suç kaydı olduğu anlaşıldı. Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. B.İ. savcılık tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 6.08.2022 16:45:25 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi