Kadınlar, ‘Hanım Konakları’ ile sosyalleşme imkanı buluyor

Kadınlar, ‘Hanım Konakları’ ile sosyalleşme imkanı buluyor

Kadınlar, ‘Hanım Konakları’ ile sosyalleşme imkanı buluyor

Samsun’un Canik ilçesinde kadınlar, ‘Canik Belediyesi Hanım Konakları’ ile sosyalleşme imkânı buluyor.
Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda ilçedeki kadınların istihdamına yönelik sertifikalı mesleki eğitimler yoğun ilgiyle devam ediyor. Mesleki eğitimlerle beraber ilçedeki kadınlar için aile, toplum, sağlık, kişisel gelişim seminerleri ile sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler düzenlemeye devam eden Canik Belediyesi Hanım Konakları gerçekleştirdiği çalışmalarla takdir topluyor.

Kadınlar sosyalleşme imkânı buluyor
Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda ilçedeki kadınların aldıkları eğitimlerle meslek sahibi olduğunu, birlikte vakit geçirerek sosyalleştiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Hanım Konaklarımızda ilçemizdeki kadınlara yönelik ücretsiz mesleki eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Birçok farklı alanda ücretsiz sertifikalı eğitim imkânı sunuyoruz. İlgi alanlarına göre aldıkları eğitimlerle uzman bireyler olarak yetişen, kendini geliştiren hanım kardeşlerimiz sertifikalarını alarak meslek sahibi oluyor. Çalışma hayatında bilgi ve emekleriyle var olan hanım kardeşlerimiz üretimde söz sahibi oluyor. Hanım Konaklarımızda düzenlediğimiz etkinler ve aktivitelerle ilçemizdeki kadınlar birlikte vakit geçirerek sosyalleşme imkânı buluyor” dedi.

Canik’te kadınlara özel seminerler
Hanım Konakları’nda ilçedeki kadınlara yönelik seminerler düzenlendiğini söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Hanım Konaklarımızda mesleki eğitimlerimizle birlikte ilçemizdeki kadınlara yönelik özel seminerler düzenliyoruz. Alanında uzman isimlerin katılımıyla düzenlediğimiz seminerlere hanım kardeşlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Aile, toplum, sağlık, kişisel gelişim ve daha birçok konu başlığında belirlediğimiz program dâhilinde seminerlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hanım konaklarımızda nice güzel ve verimli çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Güncel 9.01.2023 18:42:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

2

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

3

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

4

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

5

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

6

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

7

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

8

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

9

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı

10

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı