Kadınlar karakalem resim çizmeyi öğreniyor

Kadınlar karakalem resim çizmeyi öğreniyor

Kadınlar karakalem resim çizmeyi öğreniyor

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri’nde düzenlenen karakalem kursuna katılan kadınlar, çizim yapmanın tekniklerini uzmanından öğreniyor.
Tepebaşı Belediyesi, gerçekleştirdiği kurslar ile kent sakini kadınlar için farklı eğitimler sunmaya devam ediyor. Mustafa Kemal Paşa Belde Evi’nde gerçekleştirilen karakalem kursu kadınların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Gruplar halinde 24 kadın, haftada iki gün çizim tekniklerini öğreniyor. Belde Evleri’nde düzenlenen kurslar sayesinde, nezih bir ortamda kendilerini geliştirmekten ve sosyalleşmekten memnun olduğunu belirten kadınlar, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a da teşekkürlerini iletiyor.
Tepebaşı Belediyesi ayrıca, merkezlerinde gerçekleştirdiği tüm etkinlikleri koronavirüs tedbirleri eşliğinde düzenliyor. Başta kadınlar olmak üzere mahalle sakinlerinin bir araya geldiği Belde Evleri de ekipler tarafından özenle dezenfekte ediliyor.


Güncel 18.12.2021 13:39:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı