KADİR KARA TARİHE GEÇTİ

KADİR KARA TARİHE GEÇTİ

Osmaniye Belediyesi Zorkun yaylasında bulunan ve kaçak yapı iddiasıyla mahkemeye verdiği yaşlı çifte ait evi, mahkeme sonucunu beklemeden içinde eşyasıyla birlikte yıktı.

Osmaniye Belediyesi Zorkun yaylasında bulunan ve kaçak yapı iddiasıyla mahkemeye verdiği yaşlı çifte ait evi, mahkeme sonucunu beklemeden içinde eşyasıyla birlikte yıktı. 67 yaşındaki Ali Cengiz Gülçür ve 60 yaşındaki Şehriban Gülçür'e ait Zorkun yaylasında ki yayla evi için kaçak tutanağı tutan Osmaniye Belediyesi 2 defa mahkemeye vermesine rağmen 2 defa da mahkemeyi kaybetti. Israrını sürdüren belediye istinaf mahkemesine götürdüğü davanın sonucunu beklemeden 30'a yakın Jandarma ile kapısına dayandığı yaşlı çiftin evini başlarına yıktı. Bu arada Osmaniye Belediyesi Zorkun'da ilkez bir ev yıktı ve Belediye Başkanı Kadir Kara da ev yıkan başşkan olarak tarihe geçti.

BAŞKAN KARA BUGÜNE KADAR KAÇ KAÇAK YAPI YIKTIN

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'ya soruyoruz. Bu neyin öfkesi . Mahkeme sonucunu dahi beklemeden ,üstelikte elektrik su aboneliği verdiğiniz Zorkun yaylasındaki yaşlı çiftin evini başlarına neden yıktın. ? Osmaniye'de bugüne kadar kaç kaçak yapı yıktın kaçını mühürledin. Yıktığınız bu ev kesin kacak yapı ise neden mahkeme sonucunu beklemediniz. Vatandaşa şahsi kin ve nefretiniz mı var .

EV EŞİNİN ÜZERİNE, MUAMELE KENDİ ÜZERİNE

Bugün Osmaniye Belediyesi'nin Zorkun Yaylası'nda yıktığı ev Şehriban Gülçür'ün üzerine kayıtlı iken, tüm işlemlerin Cengiz  Gülçür adına yürütülmesi dikkat çekti.

 



Osmaniye 30.09.2020 22:38:00 0
Anahtar Kelimeler: KADİR TARİHE GEÇTİ

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

2

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü

3

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

4

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

5

Atalan Şelalesi Harika

6

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

7

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

8

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

9

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

10

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi