KADİRLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

KADİRLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, 21 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tarhan, mesajında, her yıl Haziran ayının üçüncü haftasına rastlayan pazar gününün "Babalar Günü" olarak kutlandığını belirtti.

Türk örf ve adetlerinde ailede babanın merkezi bir konumu olduğunu ifade eden Tarhan, mesajında şunları kaydetti:

"Babalar her an saygıyla anılması gereken değerli varlıklarımız, evin direği, ailenin dayanak noktasıdır. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda önemli yer tutar. Onların tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir. Varlık sebebimiz olan babalarımız, sadece yılda bir gün değil, her an saygıyla ve sevgiyle anılması gerekir."

 



Osmaniye 18.06.2020 23:21:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

2

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı

3

Atakaş Hatayspor-Özbelsan Sivasspor maçının ardından

4

Isparta'da trafik kazasında yaralanan kişinin kopan bacağı yerine dikildi

5

Adana'da 50 fidan toprakla buluşturuldu

6

Hatayspor evinde maglup:1-2

7

Okul sporları dart il birinciliği müsabakaları tamamlandı

8

Adana'da sığır balıkçılı beslenirken görüntülendi

9

Yapay tatlandırıcılar alzaymırı tetikliyor

10

Antalya'da "Müzikal Rönesans" konseri sanatseverlerle buluştu