KADİRLİ’DE ÇAY OCAKLARININ İLK SİFTAHI ÇAYI VE ŞEKERİ BELEDİYE'DEN

KADİRLİ’DE ÇAY OCAKLARININ İLK SİFTAHI ÇAYI VE ŞEKERİ BELEDİYE

Kadirli’de 16 Marttan bu yana kapalı olan Çay ocakları ve Kıraathaneler müşterilerine kapılarını yeniden açtı.
Koronavirüs salgını nedeniyle Bilim Kurulu kararı ve İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile geçici süreliğine kapatılan Çay Ocakları ve Kıraathaneler 76 gün sonra yeniden kapılarını müşterilerine açtı.
Kadirli Belediyesi bugün çay satımına başlayan çay ocakları ve kıraathaneleri dezenfekte etti ve Belediye Başkanı Ömer Tarhan tarafından ilk siftahları ile çay-şeker desteği verdi.
İşletmeleri ziyaret eden Belediye Başkanı Ömer Tarhan, uzun bir aradan sonra yeniden ekmek teknelerini açan çay ocakları, kıraathane ve lokantalarımızın dezenfeksiyon işlemini belediye olarak yaptıklarını söyleyerek şunları kaydetti;
“Koronavirüs salgını nedeniyle bulaşın önlenmesi için İçişleri Bakanlığımızın kararı ile kapatılan Çay ocakları ve Kıraathanelerimiz 76 gün sonra kapılarını yeniden açtı. Kadirli Belediyesi olarak işletmelerimizin dezenfeksiyonunu yaptık. Ayrıca bugün sabahın ilk ışıkları ile birlikte açılan çay ocakları ve kıraathaneleri ziyaret edip çay ve şeker desteği ile ilk siftahlarını vererek destek olduk. Bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi.
Çay ocağı işletmecisi İsa Ava ise Belediye Başkanı Ömer Tarhan’ın kendilerini ziyaret ederek ilk siftahlarını ve çay – şeker paketi ile bizleri mutlu ettiğini söyleyerek teşekkür etti.

 

 



Osmaniye 1.06.2020 16:57:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

2

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

3

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

4

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

5

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

6

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

7

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı

8

Osmaniye'de traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

9

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

10

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç