Kadirli’de Yaşar Kemal Buluşmaları

Kadirli’de Yaşar Kemal Buluşmaları

Yaşar Kemal adına bir dizi söyleşi, sergi ve çeşitli etkinliklerle 5-6 Ekim tarihlerinde “1. Yaşar Kemal Kadirli Buluşmaları” düzenlenecek.

Kadirli Belediyesi tarafından Yaşar Kemal Vakfı’nın katkılarıyla hayata bakış açısı ve eserleriyle Türk ve Dünya edebiyatına damga vuran ünlü yazar Yaşar Kemal adına bir dizi söyleşi, sergi ve çeşitli etkinliklerle 5-6 Ekim tarihlerinde “1. Yaşar Kemal Kadirli Buluşmaları” düzenlenecek.

Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, yaptığı açıklamada, Türk edebiyatının ustalarından Yaşar Kemal anısına 5 Ekim Cumartesi ve 6 Ekim Pazar günü düzenlenecek etkinliklere herkesi davet ederek, “Her yıl çeşitli etkinliklerle Türkiye’nin ve Çukurova’nın önemli değerlerinden Yaşar Kemal’in sanat ve kültürüne sahip çıkacağız. Yaşar Kemal Vakfı’nın katkılarıyla etkinliklere tüm halkımız davetlidir.” dedi.

Cumartesi günü saat 15.00’da Prof. Dr. Turan Güven Kültür Merkezi’nde Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ve Ayşe Semiha Baban’ın (Yaşar Kemal'in Eşi) katılımıyla başlayacak etkinlikler, Kent Müzesi’nin ve serginin gezilmesi ile devam edecek. 6 Ekim Pazar günü ise Karatepe Aslantaş Müzesi, Yaşar Kemal kültür Evi ve Anavarza Ören Yeri gezisi ile sona erecek.

 



Osmaniye 2.10.2024 18:18:00 0
Anahtar Kelimeler: Kadirli’ Yaşar Kemal Buluşmaları

İlginizi Çekebilir

1

Kadirli’de Yaşar Kemal Buluşmaları

2

Jandarmadan öğrencilere Hayvan sevgisi etkinliği

3

Osmaniye’deki Müftülük Binasından Moloz Düşüyor

4

Osmaniye’deki Kart Olayında 8 Kişi Tutuklandı

5

CHP Lideri Özel, Osmaniye’ye Geliyor

6

Tabur, deprem şehitleri için kitap çıkardı

7

Kararmaz’a ilgi büyük

8

Düziçi’nde hizmetler bitmiyor

9

Bahçe’de bir şey değişti, her şey değişiyor

10

Aksoy: Yarbaşında toprak yol kalmayacak