Kafası konserve kutusuna sıkışan kediyi iş insanı kurtardı

Kafası konserve kutusuna sıkışan kediyi iş insanı kurtardı

Kafası konserve kutusuna sıkışan kediyi iş insanı kurtardı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde başı konserve kutusuna sıkışan sokak kedisi, bir iş insanı tarafından bahçe makası ile kesilerek kurtarıldı.
İlçenin Camicedit mahallesinde iş yeri bulunan iş insanı Coşkun Seyyar, Cuma namazı çıkışı işyerine gelirken bahçede başı konserve kutusuna sıkışan kediyi gördü. Seyyar, iş yerine giderek, bahçe makası ile kedinin başının sıkıştığı kutuyu kesmeye başladı. Bir süre çabalayan Coşkun Seyyar, kutuyu keserek kediyi kurtardı. Kurtarılan kedi koşarak uzaklaştı. Kurtarma anları ise çevredeki vatandaşlar tarafında cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Coşkun Seyyar, her insanın yapması gereken şeyi yaptığını belirterek, "Tüm canlıların yaşam hakkı var. Kim olsa aynı şeyi yapardı. Ben sadece insanlık görevimi yaptım" dedi.


Güncel 28.01.2022 16:27:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

3

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

4

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

5

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

7

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

8

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

9

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

10

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti