Kafasına konserve kutusu sıkışan kediyi itfaiye kurtardı

Kafasına konserve kutusu sıkışan kediyi itfaiye kurtardı

Kafasına konserve kutusu sıkışan kediyi itfaiye kurtardı

Denizli’de Pamukkale ilçesinde kafası teneke konserve kutusuna sıkışan sokak kedisi, vatandaşlar tarafından götürüldüğü itfaiye şubesinde kurtarıldı.
Olay Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesinde meydana geldi. Yol üzerinde gördüğü konserve kutusundaki yemeği yemeye çalışırken kafası sıkışmış bir teneke konserve kutusu ile dolaştığını ve konserve kutusunu çıkarabilmek için uğraş verdiğini fark eden vatandaşlar, yavru kediyi arabalarına alarak en yakın itfaiye merkezine götürdü.

Yavru kedinin kafasının sıkıştığını gören itfaiye ekipleri, yaklaşık 8 dakikalık çalışmanın ardından, teneke konserve kutusunu keserek sokak kedisinin kafası sıkıştığı yerden kurtardı. Kafasının sıkıştığı yerden sağlıklı bir şekilde kurtarılan kedi ise daha sonra doğaya salındı.


Güncel 16.11.2021 09:45:56 0

İlginizi Çekebilir

1

NetWork "Kürk Koleksiyonu"nu beğeniye sundu

2

Logo Yazılım ve Türkiye İş Bankası'ndan işletmelere "Fatura Finansmanı" hizmeti

3

ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ayşe Aslı Sezgin Büyükalaca atandı

4

Ege Yapı kentsel dönüşüm ve karbon salımına ilişkin araştırmasının bulgularını paylaştı

5

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

6

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

7

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

8

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

9

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

10

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı