Kafede kavga var diye ihbar edip polis haftalarını kutladılar

Kafede kavga var diye ihbar edip polis haftalarını kutladılar

Kafede kavga var diye ihbar edip polis haftalarını kutladılar

Erzurum’da esnaf, polis haftası dolayısıyla kavga ihbarında bulunup çağırdıkları polislere konfeti ve meşaleler ile sürpriz yaptı.
Yakutiye ilçesine bağlı Erzincankapı bölgesinde kafe işletmecisi Nasır Dikilitaş, polis haftası nedeni ile polislere sürpriz yaptı. Dikilitaş 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak iş yerinde kavga ihbarında bulundu. İhbar üzerine ekipler bölgeye yönlendirildi. Kavgaya müdahale etmek için araçtan inip kafe içerisine yönelen polisler bir anda meşalelerin yanması ve konfetilerin patlamasıyla şaşkınlığa uğradılar. Çevre esnafı katılımı ile kalabalıklaşan grup polislere çay ve kurabiye ikramında bulundular.
Esnaf Dikilitaş, “Polis haftası dolayısıyla polislerimize böyle bir sürpriz yaptık. Kavga ihbarı yaparak polislerimizi çağırdık ve özel günlerinde sürpriz yaptık” diye konuştu.
Polis ekipleri, sürpriz kutlama için esnafa teşekkür etti.


Güncel 12.04.2022 13:14:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: