Kahramankazan zabıtası denetimlere devam ediyor

Kahramankazan zabıtası denetimlere devam ediyor

Kahramankazan zabıtası denetimlere devam ediyor

Kahramankazan Belediyesi, halk sağlığını yakından ilgilendiren konularda denetimlere devam ediyor. Zabıta ekipleri, vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için ilçe genelindeki fırın, market gibi gıda satışı ve üretimi yapılan işletmeleri sürekli olarak denetliyor.
Kahramankazan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta ekipleri gıda satışı ve üretimi yapılan işletmeler başta olmak üzere ilçe genelinde denetimler yapıyor. Vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini aralıksız sürdüren zabıta ekipleri, işyerlerinin genel temizliği, işyeri açma ve çalışma ruhsatları, satılan ürünlerin orijinalliği, reyonlardaki fiyat etiketleri ve kasa fiyatları başta olmak üzere tüm konularda iş yerlerini denetliyor.

Önceliğimiz halk sağlığı
Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, halkın sağlığı ve huzurunun en önemli öncelikleri olduğunu söyledi. Bu kapsamda zabıta ekiplerinin denetimlerini aralıksız olarak sürdürdüğünü ifade eden Oğuz, vatandaşların aldıkları gıdaları gönül rahatlığıyla tüketmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Oğuz, “Zabıtamız 7 gün 24 saat görev başında. Bazı işyerlerinin denetimi özel bir önem taşıyor. Denetimlerdeki amacımız vatandaşın alışverişlerinde suistimal gösteren kişi ve işletmeleri uyarmak ve ikaz etmek. Gerekli durumlarda kanuni yaptırımları uygulamak. Denetimlerde işletme sahiplerinden sorumlulukları konusunda daha dikkatli ve titiz olmalarını rica ediyoruz” dedi.


Yurt Dünya 11.02.2022 12:28:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin ve Hatay'da Paskalya ayinleri düzenlendi

2

Alanya'da seyir halindeki otomobil yandı

3

Antalya'da günübirlik kiralanan evler denetlendi

4

Antalya'da 8 milyon 860 bin makaron ele geçirildi

5

Mersin'de kuvvetli rüzgar nedeniyle sürüklenen yolcu teknesi karaya oturdu

6

Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili bilirkişi raporu tamamlandı

7

Hatay’da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinliği düzenlendi

8

Mersin'de Orman Yangınlarıyla Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı

9

Antalya'da silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti

10

Adana ve Mersin'de kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili oluyor