Kahramankazan’da bayram öncesi bayramı yaşatan kampanya

Kahramankazan’da bayram öncesi bayramı yaşatan kampanya

Kahramankazan’da bayram öncesi bayramı yaşatan kampanya

Kahramankazan Belediyesi’nin Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ve dar gelirli aileler için başlattığı “Bir Çocuk Da Sen Giydir” kampanyası, çocuklara bayram öncesinde bayramı yaşattı. Belediye ekipleri, ziyaret ettiği evlerde çocuklara bayramlık kıyafetler ve oyuncak hediye ederken, miniklerin sevinçleri görülmeye değerdi.
Kahramankazan Belediyesi’nce, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ve dar gelirli aileler için başlatılan “Bir Çocuk da Sen Giydir” kampanyası miniklerin yüzünü güldürdü. Sosyal medya üzerinden başlatılan kampanyaya ilçedeki hayırseverler yoğun ilgi gösterdi. Hayırsever vatandaşların yaptıkları yardımlar belediye ekiplerince ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere bayram öncesinde ulaştırıldı. Bayramlık kıyafetlerine kavuşan minikler bayram öncesinde bayramı yaşadı. Kampanya dahilinde çocuklara, içinde iç çamaşırından çoraba, ayakkabıdan kıyafete kadar birçok malzemenin yer aldığı bayramlık paketleri hediye edildi. Kampanya sayesinde 300 çocuğa bayramlıkları ulaştırıldı. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz da, bazı ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti. Oğuz ve eşi burada çocuklara bayramlık kıyafet, ayakkabı ve oyuncak hediye etti. Oyuncaklarını ve hediyelerini alan miniklerin neşelerine diyecek yoktu. Ziyaretlerde ayrıca, ailelerin ihtiyaçlarına göre çeşitli yardımlarda da bulunuldu.

"Her zaman yanlarındayız"
Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bayramların dayanışma ve kaynaşma günleri olduğunu belirterek, “Böylesine özel ve anlamlı günlerde, özellikle çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Başlattığımız kampanya ile bir kar topu yuvarladık. Hemşehrilerimizin yoğun teveccühleriyle bu kar topu çığ haline geldi. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum. Dar gelirli ailelerimizin ve çocuklarımızın yalnızca bayramlarda değil, her zaman yanındayız” diye konuştu.


Güncel 1.05.2022 13:36:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta 17 öğrenci "kaynağı belirsiz kokudan" etkilendi

2

Samandağ'da yaya yolu ve okul önlerine kasis yerleştirildi

3

Isparta'da doğuştan bir kolu olmayan öğrenci engelleri yüzerek aşıyor

4

DenizBank ve ENBD'den Eren Holding'e 400 milyon dolarlık finansman

5

Mersin'de tekeri kopan tır nedeniyle yol ulaşıma kapandı

6

Antalya'da muz bahçelerinde yangın çıktı

7

Antalya'da "Doğadan Estetiğe: Müdahalesiz Mozaik" söyleşisi düzenlendi

8

Adana'da IPARD III Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

9

Osmaniye'de "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında konferans düzenlendi

10

Hatay'da ""En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi tanıtıldı