Kahramankazanlı öğrencilerin ara tatil keyfi

Kahramankazanlı öğrencilerin ara tatil keyfi

Kahramankazanlı öğrencilerin ara tatil keyfi

Kahramankazan Belediyesi, öğrencilerin ara tatil boyunca kaliteli vakit geçirmeleri için birbirinden renkli etkinlikler düzenledi. Kukla gösterilerinden Hacivat-Karagöz’e, tiyatrodan canlı müzik dinletisine kadar birçok etkinliğe katılan öğrenciler, tatil boyunca hem eğlendi hem de öğrendi.
Kahramankazan Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle öğrenciler ara tatillerini dolu dolu geçirdi. Öğrencilerin kaliteli vakit geçirmesi için gerçekleştirilen etkinler arasında Hacivat-Karagöz gösterisinden kukla gösterilerine, tiyatrodan canlı müzik dinletisine kadar birçok aktivite yer aldı. Çocuklar kukla gösterileriyle 7’den 70’e hayranı olduğumuz Hacivat-Karagöz başta olmak üzere çok sayıda çizgi film karakterini izleme şansı yakaladı. Etkinlikler sırasında öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Böylece öğrenciler tatil boyunca süren birbirinden renkli etkinlikler sayesinde kaliteli vakit geçirerek, hem eğlenmiş hem de öğrenmiş oldu.

"Geleceğimiz çocuklarımız için ne yapsak az"
Öğretmen olan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye olarak geleceğin teminatı olan öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Yarınlarımız olan yavrularımız için ne yapsak azdır. Onların daha kaliteli bir eğitim alması için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu kapsamda onlara küçük de olsa bir hediye vermek, aynı zamanda ara tatillerini kaliteli şekilde değerlendirmelerini sağlamak için böyle bir program hazırladık. Program kapsamında çocuklarımız hem eğlendi, hem öğrendi hem de yeni dünyalar keşfetti. Tüm çocuklarımıza, gençlerimize ve öğretmen meslektaşlarıma eğitim öğretim yılı boyunca başarılar diliyorum” diye konuştu.


Güncel 17.11.2021 11:20:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: