Kahramanmaraş bayramı Kervan ile kutluyor

Kahramanmaraş bayramı Kervan ile kutluyor

Kahramanmaraş bayramı Kervan ile kutluyor

Kahramanmaraş’ta Ramazan Bayramı dolayısıyla Alpedo-Kervan pastanelerinde 46 çeşit Ramazan şekeri tezgahları renklendiriyor.
Kahramanmaraş’ta 1960 yılından bu yana her Ramazan Bayramı olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da vatandaşlarıyla Ramazan coşkusunu yaşıyor. 30 bin metrekare kapalı alanda üretilen bayram şekerleri Kervan pastanelerinde satışa sunuldu. Üretilen birbirinden farklı şeker, çikolata ve lokumlar bayram öncesi müşterilerin beğenisine sunuldu.
Bayramda çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden Alpedo-Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Bizler, Alpedo-Kervan Lezzetler grubu olarak Ramazan hazırlıklarımızı yapmış durumdayız. Tesisimizde hem yurt içi hem de yurt dışından büyük bir talep var. 30 bin metrekare kapalı alanda hem tatlı, hem dondurma, hem de doğal ürünler ile bu günlerde de ramazan şekeri üretiyoruz. İş yerlerimizde bütün ekibimiz ile beraber üretiyoruz. Kaliteli bir sunuşumuz var. Çok önemli satış ağımız var ve şubelerimizde de hareketlilik var. Biz, bayrama tam hazır olmuş şekilde hareket halindeyiz. İnternet sayfamızdan da bütün ürünlerimizi online olarak yapabilirler. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum” dedi.


Güncel 29.04.2022 18:17:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Medipol Sağlık Grubu'ndan "Ramazan ve Sağlık" paneli

2

Türk un sanayisi küresel gücünü ihracatta 3 milyon tona ulaşarak büyütmeyi hedefliyor

3

Adana'da eski ÇÜ Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen mezarı başında anıldı

4

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 5 kişi yakalandı

5

Alanya'da kaçak tütün operasyonu düzenlendi

6

Adana Orman Bölge Müdürlüğü yöneticilerine etkili iletişim ve liderlik eğitimi verildi

7

Red Bull sporcusu Costa, hareket halindeki trene iniş yapıp yeniden havalandı

8

Garanti BBVA'dan UNO'nun enerji verimli üretim yatırımına 13 milyon avro finansman

9

Zorluteks "ORBIT" projesiyle AB destekli "Horizon Europe Programı"na 3. kez kabul edildi

10

Mersin'de orman sınırlarındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı