"Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı" bu yıl 2,5 milyon ziyaretçiyi ağırladı

"Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı" bu yıl 2,5 milyon ziyaretçiyi ağırladı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 yıl aranın ardından yeniden düzenlenmeye başlanan "Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı" bu yıl 2,5 milyon ziyaretçiyle buluştu.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM) alanında 1 ay süren etkinlikler için çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar, sosyal ve kültürel etkinliklerle eğlenceli vakit geçirirken aynı zamanda da alışveriş yaparak kent esnafına katkı sağladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, "Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, unutulmaz bir finalle sona erdi. 31 gün boyunca kesintisiz devam eden fuar, 7’den 70’e tüm yaş gruplarına hitap eden etkinlikleriyle milyonlarca vatandaşı bir araya getirdi. Çocuklar lunapark, oyun ve etkinlik alanlarında doyasıya eğlenirken, gençler konserlerde sevdikleri sanatçılarla buluştu, yetişkinler ise hem geçmişten izler buldu hem de yeni anılar biriktirdi.Resmi verilere göre fuar alanını 2,5 milyon kişi ziyaret etti. Yeme içmeden lunaparka, atölyelerden kültürel programlara kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan fuar, Kahramanmaraşlılara renkli günler yaşattı." ifadelerine yer verildi.



Eğitim 1.09.2025 16:52:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

2

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

3

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

4

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

5

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

6

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

7

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti

8

YTÜ Yıldız Teknopark ve Arnavutköy Belediyesi teknoloji yerleşkesi için protokol imzaladı

9

Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

10

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı