Kahramanmaraş otogarında seçim yoğunluğu

Kahramanmaraş otogarında seçim yoğunluğu

Kahramanmaraş otogarında seçim yoğunluğu

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta şehirlerarası otobüs terminalinde 13. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için yoğunluk yaşanıyor.
Vatandaşlık görevini yerine getirmek için Türkiye’nin dört bir yanından Kahramanmaraş’a gelen vatandaşlar, otobüs terminalinde hareketliliğe neden olurken, özellikle üniversite öğrencileri oylarını kullandıktan sonra öğrenim gördüğü şehirlere gitmeye başladı.
Seçim heyecanı ile birlikte firmalar otobüs sayılarını arttırdı ve ek seferler koydu.
Üniversite öğrencisi Melike Koca, “Oy kullanmak için geldim, Yozgat’taydım. Orada üniversite okuyordum ve seçimler için geldim. İnşallah vatanımız ve milletimiz için hayırlı olsun diyorum” dedi.
Oy kullanmanın demokratik bir hak ve bunu kullanmak gerektiğini ifade eden Ali isimli bir vatandaş, “Ben Bursa’dan geldim seçim için. Oyumu kullandım, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Vatanımızın ve milletimizin selameti için bu oyumuzu kullandık. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Otobüs şoförü Yusuf Yüce ise “Oy kullanmaya gelenler var, onları götürüyoruz” ifadelerini kullandı.


Güncel 28.05.2023 16:25:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

2

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

3

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

4

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

5

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

7

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

8

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

9

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

10

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı