Kahramanmaraşlı çift, traktörü "gelin arabası" yaptı

Kahramanmaraşlı çift, traktörü

Kahramanmaraşlı çift, traktörü "gelin arabası" yaptı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde dünyaevine giren çift, traktörlerini gelin arabasına dönüştürdü.

Kırsal Çoğulhan Mahallesi'nde yaşayan Kemal Sönmez (23) ve Fadime Ölker (21) çiftçilikte kullandıkları traktörü gelin arabası yapmaya karar verdi.

Gelini traktör ile baba evinden alan Sönmez, şehir turu yaptıktan sonra Elbistan ilçesindeki düğün salonuna getirdi.

Davetlilerden bazıları kurdele ve balonlarla süslenmiş traktörün önünde fotoğraf çektirdi.

Damat Sönmez, gazetecilere, düğünlerini unutulmaz kılmak için traktörü gelin arabası yapmaya karar verdiklerini belirterek, "Biz çiftçi bir aileyiz. Traktör de ailemizin ekmek teknesi. En mutlu günümüzde böyle bir plan yaptık. Düğünümüz özel olsun istedik." diye konuştu.

Gelin Fadime Ölker de akıllarda kalsın düşüncesiyle süsledikleri traktörü gelin arabası olarak kullandıklarını, görenlerin şaşırdığını dile getirdi.



Yurt Dünya 16.04.2024 20:55:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına devam etti

2

Hatay'da tartıştığı kadını silahla öldüren kişi intihar etti

3

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan vefat eden Pazarcık İlçe Emniyet Müdür Vekili Baran için taziye mesajı

4

Isparta'da otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

5

Alanyaspor Kulübünde bayramlaşma programı düzenlendi

6

Mersin'de servis minibüsünün devrilmesi sonucu 8 işçi yaralandı

7

Hatay'da fırtına yaşamı olumsuz etkiledi

8

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

9

Adana'da Obruk Şelalesi Tabiat Parkı'nda bayram yoğunluğu

10

Antalya'da fırtına seralara zarar verdi