Kahramanmaraş'ta bulduğu altınları sahibine teslim eden simitçi ödüllendirildi

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta bulduğu altınları sahibine teslim eden simitçi ödüllendirildi

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yerde bulduğu poşetteki altınları sahibine teslim eden seyyar simitçiye Ahilik Onur Ödülü verildi.

Kahramanmaraş Ahilik Hareketi Derneği, bir süre önce Cumhuriyet Mahallesi'nde simit arabasıyla giderken bulduğu poşetteki 6 yarım ve 12 çeyrek altını sahibine teslim eden 45 yaşındaki Hacı Ahmet Arslan'ı ödüllendirmek için dernek binasında tören düzenledi.

Dernek Başkanı Kadir Şentürk, yaptığı konuşmada, simit satıcısı Arslan'ın "Ahice" bir davranışta bulunduğunu söyledi.

Arslan'ın evlatlarını okutmanın gayretinde olduğunu anlatan Şentürk, Arslan'ın gururları okşayan davranışı üzerine kendisine Ahilik Onur Ödülü verildiğini belirtti.

Hacı Ahmet Arslan da ödül almaktan mutluluk duyduğunu ancak altının sahibinin bulunmasının kendisini daha çok sevindirdiğini kaydetti.



Bölgeden 2.04.2022 13:41:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

2

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

3

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

4

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

5

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

6

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

7

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

8

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

9

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi

10

Adana'da yıkılan üst geçidin yerine yenisinin yapılmasını isteyen vatandaşlar eylem yaptı