Kahramanmaraş’ta çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi

Kahramanmaraş’ta çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi

Kahramanmaraş’ta çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi

Kahramanmaraş’ta etkili olan gök gürültülü sağanak yağışla birlikte çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi. Depremde evlerini kaybedip çadır ve konteynerlere yerleştirilen vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya, Elazığ ve Diyarbakır için "sarı" alarm, Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman ve Şanlıurfa için "turuncu" alarm verip ve sel konusunda dikkatli olunması uyarısında bulunmuştu. Meteorolojinin uyarısı sonrası akşam saatlerinde etkisini arttıran gök gürültülü sağanak yağış sonrası, yağmur ile birlikte art arda çakan şimşekler geceyi aydınlattı.
Depremde evlerini kaybederek çadır ve konteynerlere yerleştirilen vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. İlde kuvvetli yağışla birlikte yer yer kar yağacağı için sel, su baskını, yıldırım, buzlanma ve ulaşımda aksamalara karsı dikkatli olunması istendi.


Güncel 18.03.2023 21:07:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Nurdağı’nda TOKİ İnşaatından Hırsızlık Yapan 7 Kişi Tutuklandı

2

Antalya'da bariyere çarpan motosikletin sürücüsü öldü

3

Alanya'da Gazze'ye destek yürüyüşü düzenlendi

4

Kahramanmaraş'ta polis ekiplerinden down sendromlu Murat'a doğum günü sürprizi

5

Hatay'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

6

Adana Demirspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı

7

Türk Yıldızları, Mersin semalarında çevre tanıma uçuşu yaptı

8

Antalya'da markette çıkan yangın hasara neden oldu

9

Mersin'de ruhsatsız tatlı imalathanesi mühürlendi

10

Kahramanmaraş'ta otomobilin yayalara çarpması sonucu 6 kişi yaralandı