Kahramanmaraş'ta depremzede öğretmen ve öğrencilerin çizdiği resimlerden oluşan eserler sergilendi

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta depremzede öğretmen ve öğrencilerin çizdiği resimlerden oluşan eserler sergilendi

KAHRAMANMARAŞ - Afşin Özel Eğitim Uygulama Okulları öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi törenle açıldı.

Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin yıkıma neden olduğu Afşin Belediyesinin hizmet binasının bulunduğu alanda, Görsel Sanatlar öğretmeni Serpil Donbaloğlu rehberliğinde hazırlanan yağlı boya resimler beğeniye sunuldu.

Serginin açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, sanat ekinliğine emeği geçenlere teşekkür etti.

Görsel Sanatlar öğretmeni Serpil Donbaloğlu da "asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen yerleşim birimleri arasında yer alan Afşin ilçesinde sanat etkinliklerinin hayata geçirilmesinin önemine değinerek, amaçlarının halen bir şeyleri başarabilmenin ve üretebilmenin mümkün olabildiğini gösterebilmek olduğunu dile getirdi.

Açılışa, Afşin İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Gümüşay, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Gümüş, öğrenciler ve öğretmeler ile ilgililer katıldı.



Yurt Dünya 8.06.2023 08:58:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

2

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

3

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

4

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

5

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

7

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

8

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

9

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

10

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı