Kahramanmaraş'ta doktora bıçaklı saldırı girişimi güvenlik kamerasında

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta doktora bıçaklı saldırı girişimi güvenlik kamerasında

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde aile sağlığı merkezinde görevli doktora bıçaklı saldırı girişimi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Karacaoğlan Aile Sağlığı Merkezi'ne cuma günü gelen H.K, Aile Hekimi İ.Y'ye ilaç yazdırdı. Daha sonra bilinmeyen nedenle doktorla hasta arasında tartışma yaşandı.

H.K'nin cebinden bıçak çıkarması üzerine doktor İ.Y, doktor odasına geçerek kapıyı kilitledi.

Kapıyı zorlayan H.K'ye diğer sağlık çalışanları ve aile sağlığı merkezindekiler müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu kapıyı açamayan H.K, merkezden uzaklaştı.

Kahramanmaraş Aile Hekimleri Derneği Başkanı Merve Emlik, saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, hiçbir sağlık çalışanının böyle bir davranışı hak etmediğini belirtti.

Şiddetin hiçbir türlüsünün kabul edilemez olduğunu aktaran Emlik, "Doktor arkadaşımız şu an için iyi ama bugün iyi olmaları yarın iyi olacakları anlamına gelmiyor. Bu konuda mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Sağlıkta şiddet konusunda cezai yaptırımı olan uygulamaların yapılmasını talep ediyoruz." diye konuştu.

Bu arada olay anı aile sağlığı merkezinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

 



Bölgeden 19.05.2024 23:06:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan İl Emniyet Müdürü Yılmaz'a ziyaret

2

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

3

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

4

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

5

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

6

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

7

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

8

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

9

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

10

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi