Kahramanmaraş'ta Filistinli çocuklar için kermes düzenledi

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta Filistinli çocuklar için kermes düzenledi

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Filistinli çocuklar yararına kermes düzenlendi.

İHH Afşin temsilciliği gönüllülerince İsrail'in saldırılarına maruz kalan çocuklar için Afşinbey Caddesi'nde açılan ve geliri Filistin'e bağışlanacak kermeste, yemekler ve el işi ürünleri satışa sunuldu.

İHH Afşin Temsilcisi Durdu Özkök, Filistin halkının İsrail'in saldırıları altında ezildiğini belirterek, kermesin Filistin'e destek amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Gazze'de dünyanın gözleri önünde bir soykırım yaşandığını hatırlatan Özkök, "Ne yazık ki bütün dünya buna seyirci kalıyor. Ancak dünyadaki vicdan sahibi insanlar buna seslerini yükseltmeye devam ediyorlar ve edecekler. Bizler Müslümanlar olarak bu vahşete dur diyoruz ve bunu protesto ediyor ve kınıyoruz." diye konuştu.



Yurt Dünya 12.12.2023 15:45:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye'nin iletim sistemine enerji aktaracak Akkuyu NGS'deki tesise elektrik verildi

2

Adana'da ruhsatsız 53 tabanca ele geçirildi, 2 zanlı tutuklandı

3

Adana'da sahte içki operasyonunda 17 şüpheli yakalandı

4

Paribu CoinMENA'yı satın aldı

5

Bozyazı'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

6

Adana'da kamyonete ve iş yerinin duvarına çarpan otomobildeki çocuk öldü

7

Osmaniye'de 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

8

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı

9

Osmaniye’de 3 Araç Birbirine Girdi: 2 Ölü, 7 Yaralı

10

Yapı Kredi FRWRD Global 25 Demo Day etkinliği yapıldı