KAHRAMANMARAS (AA) - Kahramanmaras'ta gasp girisiminde bulunduklari iddiasiyla gözaltina alinan biri kadin 3 kisi tutuklandi.
Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Gasp Büro Amirligi ekipleri, merkez Dulkadiroglu ilçesi Ismetpasa Mahallesi'nde bulunan bir rezidansta kalan kisinin cep telefonu ve içi para dolu cüzdaninin silah ve biçak zoruyla gasp edilmesi üzerine çalisma baslatti.
Çevredeki mobese ve güvenlik kamerasi görüntülerini izleyen ekipler, süphelilerin Harun N. (27), Ekrem Y. (25) ve Kadriye T.'nin (23) oldugunu belirledi.
Bu kapsamda saklandiklari ikamete operasyon düzenleyen ekipler söz konusu 3 süpheliyi gözaltina aldi.
Ekipler tarafindan zanlilarin üst ve araç aramalarinda, gasp edilen cüzdan, cep telefonu ile uyusturucu ve olayda kullanilan ruhsatsiz pompali tüfek ele geçirildi.
Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilar, çikarildigi sulh ceza hakimligince tutuklandi.
Öte yandan saglik kontrolü için Necip Fazil Sehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet binasina getirilen zanlilardan biri kendisini görüntüleyen gazetecilere "Bizimkisi bir ask hikayesi" dedi.