Kahramanmaraş’ta kurtuluş konserleri

Kahramanmaraş’ta kurtuluş konserleri

Kahramanmaraş’ta kurtuluş konserleri

Kahramanmaraş’ta düzenlenen ‘Kurtuluş’ konseri yoğun ilgi gördü. Birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği konserde müzikseverler de Türk bayrağı ve alkışlarla koroya eşlik ederek etkinliğe renk kattı.
Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde çeşitli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Eğitim Vakfı iş birliğiyle ‘Kurtuluş’ konseri düzenledi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Vakıf korosu dinleyicilerini Beni Ateşlere Salan O Kapkara Siyah Gözlerin parçasıyla selamladı. Murat Kadir Gök şefliğinde devam edilen koroda birbirinden farklı eserler seslendirildi.Yaklaşık 3 saat süren konserde katılımcılar da Türk bayrağı ve alkışlarla koroya eşlik ederek etkinliğe renk kattı.
Koro üyeleri ve saz heyeti performansıyla katılımcılardan yoğun alkış aldı. Konser, Büyükşehir Belediyesi Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan tarafından koro adına şef Murat Kadir Gök’e çiçek takdimiyle noktalandı.


Güncel 5.02.2023 11:36:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı