Kahramanmaraş'ta şehitleri anma ve Filistin'e destek programı düzenlendi

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta şehitleri anma ve Filistin'e destek programı düzenlendi

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, şehitleri anma ve Filistin'e destek programı düzenlendi.

Afşinbey Caddesi'nde, İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı Afşin Temsilciliği ile Yemliha Derneği öncülüğünde gerçekleştirilen programda, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen askerler için dualar edilerek İsrail'in Filistin'deki saldırıları protesto edildi.

Afşin Yemliha Derneği Başkanı Halil Karataş, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'deki terör saldırılarını ve Filistin'de yaşanan katliamı lanetlemek için bir araya geldiklerini söyledi.

Karataş,"Filistinli kardeşlerimizin acılarını paylaşmak ve birkaç gün önce şehit olan askerlerimizi yad etmek, ruhlarına bir Fatiha okumak için bu etkinliği düzenledik. Ayrıca ilçemizin göz önünde olan noktaya gözükmesi için dev bir pankart astık. Hepimizin amacı şehitlerimize ve Filistinli kardeşlerimize sahip çıkmak. Rabbim vatanımızı, milletimizi muhafaza eylesin." açıklamasında bulundu.

Etkinlik, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından sona erdi.



Yurt Dünya 29.12.2023 17:42:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Kızılay Kumluca'da 10 gün kan bağışı toplayacak

2

Düzensiz uyku çocukların fiziksel ve duygusal gelişimini olumsuz etkiliyor

3

Şehit Kıdemli Başçavuş Talat Okur'un cenazesi Hatay'da defnedildi

4

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Hatay'da temaslarda bulundu

5

Antalya'da "İl Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

6

Mersin'de cipin ambulansa çarpması sonucu 5 kişinin yaralandığı kaza kamerada

7

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde depremde hayatını kaybedenler anıldı

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Adana'da konuştu:

9

Kozan'da 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremin 133. saatinde kendilerini hayata bağlayan gönüllü ile buluştular