Kahramanmaraş’ta temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları

Kahramanmaraş’ta temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları

Kahramanmaraş’ta temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ortak kullanım alanlarında 586 personelle temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde temizlik, dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinesinde ana cadde, sokak, bulvar, ticaret alanları, cami, çadır ve konteyner kent, hastane gibi ortak kullanım alanlarında yürütülen çalışmalarla halk sağlığının korunması hedefleniyor. 91 araç ve 586 personelle toplamda 658 noktada yürütülen ilaçlama, dezenfeksiyon ve çöp toplama çalışmalarıyla şehir çöp ve atıklardan temizlenerek hem kent estetiği sağlanıyor hem de meydana gelebilecek salgın hastalıkların önüne geçildiği belirtildi. 
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, halk sağlığının korunması noktasında temizlik ve ilaçlama çalışmalarının artarak devam edeceği kaydedildi. 
 



Bölgeden 7.03.2023 11:45:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Tat Gıda hazır yemek kategorisinde çeşitliliğini artırdı

2

Lezita "Gulfood 2026"da ürünlerini tanıttı

3

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "10. Tematik Kış Eğitimciler Kampı" programında konuştu:

4

Genç sporcularda performans baskısı zihinsel sağlığı tehdit ediyor

5

Çukurova Üniversitesi dekanları, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Antalya'da olumsuz hava koşullarından etkilenen sera çiftçilerini ziyaret etti

7

Hatay'da istinat duvarına çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

8

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

9

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

TÜSEB Teknoloji Transfer Ofisi Antalya Şehir Hastanesi Şubesi açıldı